Vil du være med på holdet?

- vi søger flere kompetente ProcesSpecialister i hele landet -

Hvem er Affectum?

Vi er eksperter i at skabe trivsel, effektivitet og overskud- både mentalt og på bundlinjen

Ordet “affect” kommer af det latinske “affectus“, som betyder at ændre følelser eller symptomer – at skabe en forandring (og den indflydelse en forandring kan have på noget andet). Begrebet henviser til menneskets følelser som en vigtig del af organismens interaktion med omgivelserne.

Vores viden og ekspertise indeholder blandt andet en indsigt i menneskets følelser, tanker og reaktioner. Vi ved, hvordan disse kan ændres, bearbejdes og fremmes for at udvikle menneskets potentiale for trivsel. Motiveret af menneskets potentiale til at ændre og udvikle sig, er vore kerneydelser. Vi underviser landets arbejdspladser i holdnings- og rutinemæssige ændringer med positiv udvikling og vækst som resultat.

ProcesSpecialisterne, du møder fra Affectum, har alle en stor erfaring og baggrund i arbejdet med effektivitet og personlig udvikling. Denne erfaring bliver løbende suppleret med såvel intern som ekstern undervisning. Det sikrer, at du og virksomhederne konstant møder kvalificeret med- og modspil.

Stærk pædagogisk form

Pædagogikken er på plads, da alt hvad vi laver er bygget op på en systematisk, lavpraktisk og anerkendende tilgang, som styrker målgruppens faglighed og fælles forståelsesramme. Kompetenceudviklingen og materialet bygger på IGLO princippet og 4MAT som den pædagogiske tilgang, for at sikre den rette fordeling af motivation, teori og implementering.

Hvem er du?

Først og fremmest skal du brænde for at udvikle virksomheder og mennesker, samt finde deres potentialer. Du er selvstændig på fuld tid eller deltid (eller ønske herom) og har stor undervisningserfaring inden for feltet.

Derudover ser vi gerne at:

  • Du er en holdspiller
  • Du er selvkørende og selvstændig
  • Du er stabil og loyal
  • Du formår at arbejde kreativt inden for de givne rammer
  • Du formår at køre et procesforløb med mennesker fremfor undervisning
  • Du har en anerkendende tilgang til mennesker og processer
  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for psykologi og pædagogik
  • Du selv har erfaring med egen personlig udvikling

Interesseret?

Er du interesseret i at være en del af en virksomhed i rivende udvikling, send da en kort ansøgning og CV til:

Projektleder Sanne Haaning
sh@affectum.dk
+45 3013 5159