Gennem vores VækstKULTUR® skaber Affectum trivsel, effektivitet, overskud og arbejdsglæde i de danske virksomheder – både private og offentlige.

Med få midler, en struktureret indsats og professionel bistand fra Affectums kompetente ProcesSpecialister kan I opgradere jeres medarbejdere, virksomhed og organisation og opnå store tidsbesparelser, mere arbejdsglæde samt værdiforøgelser – både individuelt og organisatorisk. Vi giver virksomheden og dens medarbejdere redskaberne, der sætter fokus på at vinde tid og skabe trivsel, så I kan fokusere på de ting, der rykker hos jer.

Affectum ApS er kåret til Børsen Gazelle 2020

At blive kåret som Børsen Gazelle gør mig utrolig glad, siger stifter og direktør Gitte Kilhof. Vores team af dedikerede medarbejdere, engagerede og professionelle ProcesSpecialister samt alle vores andre samarbejdspartnere har gjort dette muligt. Uden dem kunne vi ikke have nået ud til vores brede vifte af kunder og begejstret dem med vores fantastiske koncept VækstKULTUR®.

Vi er stolte over kåringen, og takker vores kunder for den tillid de har vist os. Uden vores kunder kunne vi ikke have opnået denne fantastiske milepæl i Affectum ApS historie.

Læs mere om Børsen Gazelle her.

VækstKULTUR®

Organisationskulturen afgør enhver organisations succes og dens tilstand kan aflæses direkte på bundlinjen.

VærdighedsKULTUR

Gør som flere andre kommuner, og tag Affectum med på råd. Hvis du giver kaffen, så giver vi vores viden!

Referencer

Se et udvalg af alle de kunder vi har hjulpet med vores koncepter, inkl. cases hvor du kan læse mere om den specifikke opgave.

Om Affectum

Vores navn afspejler vores inderste kerne. Vi har gjort op med kursusmappen – og det skaber en Win-Win-Win situation.

For Affectum var 2019 et år der bød på udviklende oplevelser og fantastiske øjeblikke. Næsten 4.000 deltagere var med på rejsen gennem de 7 moduler i vores koncept VækstKULTUR®

1
deltagere i 2019