E-learning & blended learning

Hos Affectum udnytter vi konstant nye metoder til at tilgå viden om psykisk arbejdsmiljø – fordi det skal være nemt for organisationer at skabe bedre vilkår for deres medarbejdere. E-learning & blended learning skaber både fleksibilitet og variation i læringen.

Hvad er e-learning & blended learning?

E-learning og blended learning giver dig og dine medarbejdere faglig viden online – når som helst og hvor som helst. Blandingen af e-learning og blended learning skaber et læringsmiljø, der er rigt, varieret og tilpasset din organisations behov.

E-learning er fagligt materiale præsenteret i digital form, og blended learning er en metode, der kombinerer traditionelle uddannelsesmetoder og online ressourcer, fx i form af lyd og video.

Netop kombinationen sikrer, at undervisningen bliver udbytterig, varieret, fleksibel og interagerende.

Målgruppe for e-learning

Metoden er relevant for alle organisationer, der ønsker en fleksibel tilgang til ny læring – fx fordi det er svært at finde tid og ressourcer til at deltage i et fysisk forløb.

Det er perfekt for organisationer, der ønsker, at deres medarbejdere udvikler sig personligt og professionelt trods en travl arbejdsdag.

Det er særligt relevant for organisationer, der ønsker at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Hvis du som leder drømmer om at implementere træningsprogrammer, styrke kompetencer eller forbedre viden om psykisk trivsel, tilpasser vi vores digitale uddannelsesmuligheder til din organisations behov.

Sådan bruger vi e-learning & blended learning

Når du deltager i Affectums e-learning og blended learning, får du en effektiv og interaktiv læringsoplevelse. Vi tilpasser altid undervisningen, så der er mulighed for, at den harmonerer med dit tempo og skema.

En vigtig del af metoden er, at vi integrerer forskellige digitale metoder i undervisningen, fx video, interaktive øvelser, online diskussioner og digitale tests. Vi gør det, fordi det giver en mere spændende og interagerende læringsoplevelse, og fordi vi som mennesker optager læring på forskellige måder. Blandingen skaber desuden større chance for at forstå og bruge læringen.

Indhold i e-learning & blended learning

Affectums e-learning & blended learning-kurser dækker en bred vifte af emner inden for psykisk arbejdsmiljø. Undervisningen er altid baseret på den nyeste forskning og bedste praksis.

Eksempler på emner:

  • Stressforebyggelse
  • Konflikthåndtering
  • Psykologisk tryghed
  • Samarbejde

Udbytte for din organisation

  • Organisationer, der investerer i medarbejdernes kompetencer og viden, opnår større succes.
  • Viden om psykisk arbejdsmiljø reducerer stressrelateret sygefravær og skaber en stærkere og mere trivselsfokuseret arbejdsplads.
  • Når du tilbyder dine medarbejdere ny læring trods travlhed, fører det til øget produktivitet og organisatorisk succes.

Udbytte for dig som deltager

  • Du får fleksibel undervisning, hvor du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil lære.
  • Du får ny læring, trods et travlt skema, der hjælper dig med at bidrage til et sundere psykisk arbejdsmiljø på din arbejdsplads.
  • Du styrker dine faglige kompetencer og din personlige trivsel – det påvirker dit arbejds- og privatliv positivt.

Vil du vide mere?

Kontakt Gitte Kilhof

Direktør

Scroll to Top