Affectum – din bæredygtige samarbejdspartner

Vores sociale ansvar og den bæredygtige rejse

I 2022 tog vi en aktiv beslutning om, at åbne dørene op for vores samarbejdspartnere, for at vise hvordan vi konkret arbejder med bæredygtighed og mere generelt, hvordan vi arbejder med vores sociale ansvar. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere ved, at vi ikke bare lader stå til, men derimod aktivt forsøger at hjælpe både nationalt og globalt, for dermed at leve op til vores sociale ansvar.

Vi blev ved Affectum enige om, at vores nye fokus ikke blot måtte udmunde i et skriv om bæredygtighed og socialt ansvar. Vi måtte også revurdere vores organisatoriske gøren, for at sikre, at vi som helhed trækker i den rigtige retning. Det har været en spændende rejse at gennemgå vores organisation, og vi er undervejs blevet meget klogere på, hvordan vi kan bidrage til en bedre fremtid.

I det følgende skriv kan du læse om vores bæredygtige principper, vores bidrag til de 17 verdensmål, CO2-kompensation og meget mere.

Affectums bæredygtige fokuspunkter

Vi tror på, at bæredygtighed er en vigtig faktor i at sikre en fremtidig verden, hvor alle mennesker kan leve et godt liv. Derfor har vi implementeret bæredygtige principper i vores virksomhed, herunder bæredygtig ledelse.

Vi har sammen formuleret 4 fokuspunkter, som vi kontinuerligt vurderer, om vi efterlever. De skal sikre, at vi tager et ansvar både overfor os selv, vores ansatte, vores kunder og samfundet. Fokuspunkterne er:

  • At tage ansvar overfor vores kunder, ved kontinuerligt at levere kvalitetsrådgivning og -undervisning, der kan bidrage til livslang læring og udvikling.
  • At udøve bæredygtig ledelse internt med vores ansatte og freelanceansatte, så vi kan skabe et godt og engageret arbejdsmiljø.
  • At tage økonomisk ansvar, ved kontinuerligt at tjene penge, men også ved at tilbyde vores ydelser til en rimelige pris, så vores kunder kan være med.
  • At tage et socialt ansvar gennem filantropisk gøren, så vi kan give tilbage til samfundet og skabe en mere bæredygtig fremtid for alle.
    Læs mere om vores økonomiske bidrag

De 17 verdensmål

FN’s verdensmål har givet os en dybere indsigt i de indsatser, der kræves for at opnå bæredygtighed. Vi har valgt at åbne dørene op og vise vores kunder, hvordan vi konkret bidrager til 4 af de 17 verdensmål, så i kan se at bæredygtighed ikke bare er noget vi siger, men noget vi gør.

Udforsk vores bæredygtighedsmål og opdag, hvordan vi bidrager til at gøre en konkret forskel for alt fra trivsel til klima. Klik på det mål, der vækker din interesse, og udforsk vores engagement og indsats for en mere bæredygtig fremtid.

Verdens 3
Verdens 4
Verdens 12
Verdens 15

Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at læse om vores bæredygtige og socialt ansvarlige beslutninger. Siden her er under konstant udvikling, da vi hele tiden stræber efter at blive mere bæredygtige i vores organisatoriske gøren. Vi håber, at det har været interessant og motiverende læsning, der har fået dig til at tænke på, hvordan du kan blive mere bæredygtig i din organisation.

Vi håber, at du vil vælge Affectum til dit næste læringsforløb, så vi kan bidrage til din organisation, selvfølgelig på bæredygtig vis.

Vil du vide mere?

Kontakt Christian Mosegaard Rasmussen

Bæredygtighedsansvarlig

Scroll to Top