Kickoff

­­­­­­­Chris MacDonald: Menneskekender og motivator

Som en del af vores kickoff, der starter alle VækstKULTUR®-forløb, leverer Chris MacDonald et motiverende og tryghedsskabende oplæg, der forener og samler alle deltagerne i et unikt fællesskab.

Chris MacDonald er en af Danmarks største og mest populære foredragsholdere. Han har været omdrejningspunkt på flere populære tv-programmer, fast skribent hos Politiken og Berlingske, har flere bøger bag sig og er en populær foredragsholder hos virksomheder som Lego, Nets, Novo Nordisk og Nordea.

Gennem Chris’ oplæg grundlægges det store vi, der er afgørende for at skabe succesfuld VækstKULTUR® – og fra flere deltagere har vi hørt, at hans oplæg er med til at skabe følelsen af at tilhøre et fællesskab med en fælles retning allerede her.

Nemt at genkende sig selv

Vi er stolte af at kunne præsentere ham som en del af VækstKULTUR®-forløbet, fordi han er en fantastisk menneskekender, der ved, hvordan han skal møde forskellige grupper i øjenhøjde, så de føler sig set, hørt og forstået.

Hans sjove billedsprog gør det nemt at genkende sig selv og reflektere over hans mange eksempler. Det er nøglen til at imødekomme den forandring, der er nødvendig for at skabe VækstKULTUR®.

Vi arbejder sammen med Chris MacDonald, fordi han leverer vores pointer om selv-, ledelses- og organisationsudvikling uden løftede pegefingre og med en unik evne til at italesætte udfordringer, så det skaber motivation og tryghed forud for VækstKULTUR®-forløbet. Og så har han et indgående kendskab til pleje- og omsorgssektoren – og et enormt fokus på at anerkende medarbejdernes faglighed og vigtigheden af deres arbejde.

Fokus på individet

For Affectum og Chris MacDonald er det afgørende at have fokus på mennesket som individ. Den enkelte skal tage ansvar for sine valg. Det handler om at ændre perspektivet på os selv og vores kunnen ift. at kunne træffe gode valg.

Og som han skriver i sit forord til bogen VækstKULTUR®, så er VækstKULTUR® – og det insisterende fokus på det enkelte individ – en tilgang, der kan have stærk og vedvarende effekt på organisationer, som ønsker at have deres ansattes velvære, vækst og trivsel i centrum for deres kultur.

”VækstKULTUR® handler ikke om det mindset, der de sidste årtier har plaget konsulentindustrien, hvor alle stræber efter at være størst, hurtigst og stærkest. VækstKULTUR® er en videnskabelig og dybt professionel menneskecentreret tilgang til at få ting til at vokse – de ting, der betyder mest for os mennesker, får os til at relatere til hinanden, bekymre os, drage omsorg og hjælpe hinanden.”

Et kickoff med Chris MacDonald skaber god stemning og sammenhold, men også stof til eftertanke og refleksion – og sidstnævnte er første, vigtige skridt på vejen mod VækstKULTUR®.

Om Chris MacDonald

  • Chris MacDonald er uddannet humanfysiolog fra Københavns Universitet
  • Han er grundlægger af nonprofitorganisationen Just Human, der arbejder for at styrke sundhed og trivsel blandt børn, unge og deres rollemodeller
  • Han har skrevet bøgerne ”Du er ikke alene” og ”Ikke til forhandling – livets ligning”
  • Chris MacDonald er født i 1973 i Minnesota, USA, men har boet i Danmark siden 1999

Vil du vide mere?

Kontakt Gitte Kilhof

Direktør

Scroll to Top