Velgørenhed

Affectum støtter:

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse og deres mål om at færre får kræft, flere overlever kræft samt et bedre liv med og efter kræft. Kræft er en sygdom som mange af os har haft tæt på livet, og hvis konsekvenser kan være fatale. Det er derfor vigtigt for os at støtte en organisation, der arbejder for at reducere antallet af kræfttilfælde og forbedre livskvaliteten for personer, der er berørt af sygdommen. Vi tror på at Kræftens Bekæmpelses mange indsatser gør en betydelig forskel, og det er vi enormt beæret over, at kunne få lov til at støtte op om.

Vi støtter Red Barnet, som kæmper for børns rettigheder herhjemme og i verdens brændpunkter, herunder børn ramt af krigen i Ukraine. Sammen med Red Barnet vil vi sikre, at alle børn har ret til at overleve, blive beskyttet, udvikle sig og have indflydelse. Vi er stolte over at bidrage til en bedre fremtid for børn i udsatte positioner, og vi er ligeledes stolte over hjælpe Red Barnet med at udrette store forandringer og gøre en forskel for børns liv over hele verden.

Vi er en del af Røde Kors Erhvervsklub og bidrager dermed til, at Røde Kors kan opretholde deres løfte om altid at være til stede for sårbare mennesker når katastrofen rammer, både her i Danmark og i resten af verden. Det er en stor glæde for os at bidrage til en organisation, der ikke blot hjælper de mest sårbare og taler deres sag, men også støtter op om de 35.000 frivillige, som gør en uvurderlig forskel i Danmark og viser, hvad solidaritet og medmenneskelighed handler om.

Vi støtter Hjerneskadeforeningen og dens vigtige arbejde med at forbedre vilkårene og mulighederne for hjerneskaderamte familier i Danmark. Hjerneskadeforeningens vision “Liv der reddes – skal også leves” er en stærk påmindelse om, at det ikke kun handler om at overleve, men også at have en meningsfuld og værdig tilværelse. Det er en vision, som vi støtter fuldt ud, og som er i overensstemmelse med vores eget fokus på at forbedre livskvaliteten for mennesker.

Vil du vide mere?

Kontakt Christian Mosegaard Rasmussen

Bæredygtighedsansvarlig

Scroll to Top