Skræddersyede forløb

Affectum hjælper med at skabe VækstKULTUR®. Med afsæt i blandt andet adfærdspsykologi, 4MAT-modellen og DISK skabes forståelse og motivation, og vi tilfører organisationen værktøjer, der skaber en bæredygtig og stærk kernekultur med øget overskud, medarbejderloyalitet og kundetilfredshed. VækstKULTUR® består af seks sunde dimensioner, der bidrager til overskud på bundlinjen.

Kickoff

Kickoff er afsættet for arbejdet med VækstKULTUR®. Det er her, hvor vi samler alle i organisationen og sender dem ud på rejsen mod styrket trivsel, overskud og effektivitet. Det er Chris MacDonald, der sætter scenen, og det går ikke stille for sig.

Kommunikation

80 procent af vores hverdag består af kommunikation. Kommunikation er fundamentet for, at man kan have relationer imellem ledelse, medarbejdere og kunder. Derfor er velfungerende kommunikation alfa og omega for en organisations succes.

Udvikling

Udvikling afgør enhver organisations succes og er et naturligt behov hos de fleste mennesker. Uden konstant udvikling går organisationer i stå og mister deres berettigelse.

Ledelse

Lederens evne til at lede sine ansatte på den rigtige måde – med respekt og blik for medarbejdernes individuelle kompetencer – har afgørende betydning for enhver organisations performance.

Team

Alle organisationer oplever perioder med spidsbelastning, hvor teamstruktur og teamånd er afgørende. Virksomheder med stærke og velfungerende teams sikrer understøtter tillid for at opretholde serviceniveauet og levere optimalt.

Udsyn

Udsyn giver overskud og overblik til at være forandringsparate og skaber lyst til at realisere organisationens potentiale. Ledere og medarbejderes udsyn er afgørende for at skabe en konkurrencestærk organisation.

Refleksion

Refleksion og evnen til at tænke selvstændigt skaber indsigt og omstillingsparathed. Det opbygger en organisation, der reagerer hurtigt på pludseligt opståede behov fra interessenter, kunder og medarbejdere.

Vil du vide mere?

Kontakt Gitte Kilhof

Direktør

Scroll to Top