High Impact Learning

Med High Impact Learning som fundament for jeres udviklingsforløb kommer den viden, som I opnår i undervisningslokalet, ud og leve i jeres daglige praksis. Implementeringen er nemmere og mere effektiv, og det hjælper med at skabe en positiv udvikling i jeres organisation.

Hvorfor High Impact Learning?

Har du deltaget i kurser og udviklingsforløb, følt dig høj på nye input og åbenbaringer, for hurtigt derefter at opleve at du og dine kollegaer vender tilbage til gamle vaner og mønstre?

For at undgå, at I oplever ovenstående, har vi blandt andet bygget vores VækstKULTUR®-forløb op omkring tilgangen High Impact Learning. Formålet er, at I får et forløb, hvor de teorier og praktiske værktøjer, I lærer om, ikke blot rykker jer som individer og organisation, men også er nemme for jer at forstå og bruge i hverdagen. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at værktøjerne løbende bliver implementeret i jeres organisation.

Flere af vores kursister har fortalt, at de kan huske og bruge det, de har lært i deres VækstKULTUR®-forløb, og at det har skabt synlige resultater i deres organisation. Det skyldes især, at forløbene ikke er quickfixes, men foregår over en længere periode. Det skaber plads til stabil implementering.

“En proces over to år det gør altså noget. Fordi man kan sagtens få et forløb, hvor man tænker: ‘Ok, nu tager vi to dage, to gange,’ men det er ikke det samme. Det bliver sådan noget hyldepapir: ‘Så nu har vi været på det kursus’, og så bliver det bare lagt ned i skuffen. Vi har været nødt til at arbejde med det kontinuerligt i to år, og det gør altså, at det sætter sig under huden.” – Bente Ottesen, leder, Plejecenter Stengården

Hvad er High Impact Learning?

High Impact Learning er baseret på forskning fra professor Robert Brinkerhoff fra West Michigan University i USA og handler oprindelig om evaluering og effektivisering af læringsprogrammer. Metoden har hjulpet anerkendte virksomheder over hele verden, og virksomheder som Novo Nordisk og Nike arbejder den dag i dag ud fra metodens tilgang om, at værdien af efteruddannelse ikke kun skal foregå i undervisningssituationen, men også bliver skabt ved at implementere det i organisationen før og efter.

Vores intention er at sørge for at få jeres kursusmateriale så godt ind under huden på alle medarbejdere, at I helt naturligt trækker på det, når I igen står i dagligdagen efter VækstKULTUR®-forløbet.

Effekten af at arbejde med High Impact Learning

  • Hjælper medarbejderne med at huske og bruge læringen i praksis
  • Sikrer, at den opnåede kompetenceudvikling bliver implementeret i organisationen
  • Skaber synlige forandringer både undervejs og efter forløbet
  • Understøtter stabil implementering af jeres læring

Vil du vide mere?

Kontakt Gitte Kilhof

Direktør

Scroll to Top