Affectum fylder 10 år

Siden 2011 har Affectum hjulpet dem, der hjælper andre. I anledning af vores jubilæum har vi talt med nogle af dem, vi har haft fornøjelsen af at hjælpe.

I løbet af de sidste 10 år har Affectum styrket trivsel, effektivitet og overskud hos mere end 7000 dygtige og forandringsvillige ledere og medarbejdere.

Det er ikke noget, vi har kunnet gøre alene. Samarbejdet med både medarbejdere og ledere de steder, hvor vi har været afsted på VækstKULTUR®-rejsen, har været afgørende og en stor del af fornøjelsen.

Vi har talt med tre af de steder, vi har været ude og implementere VækstKULTUR®. Fælles for dem alle er, at vi aldrig var kommet i mål, hvis det ikke havde været for tilliden og opbakningen til vores tilgang.

To af dem, vi har talt med, er Bente Larsen, plejehjemsleder fra Hassinghave i Aalborg Kommune, og Anne Stope, teamleder fra Rønnebærparken i Lolland Kommune.

Fra Bente Larsen lyder skudsmålet blandt andet: ”Affectum hjalp med at skabe en fælles organisationskultur og gøre personalet til en helhed”. Og Anne Stope tilføjer: ”Affectum har hjulpet os til at blive gode til at tale om svære ting på en ordentlig måde”.

Vi glæder os til 10 år mere i selskab med eksisterende og nye kunder – og især alle de medarbejdere vi hjælper med at skabe vækst, trivsel og overskud på bundlinjen.

Kig med i videoen og se, hvordan VækstKULTUR® har gjort en forskel hos nogle af vores kunder.

Scroll to Top